I le amataga o le tausaga o le taika, na faʻafouina mea uma.Na faia e Grace se fono mo le pulega o galuega mo le tausaga fou e faavae i le iloa o le tau o tagata faatau, ma faia ni talanoaga loloto i luga o le faʻaleleia o oloa ma le toe faʻaleleia, ma ausia se fuafuaga faʻavae.

O le fonotaga sa taitaia e le susuga Yan Dong, le taitaifono o le kamupani, ma sa auai Mr. Peter Franz, le faatonu o le R & D ma le mamanu, Mr. Huang Youliang, faatonu o le faagaoioiga ma isi pule autu o le kamupani ma pule autu. o matagaluega eseese.

111

O lo'o tumau pea le feso'ota'iga vavalalata a Grace ma tagata fa'atau.E ala i le fa'aputuina fa'atekinisi faifaipea ma le fa'aulufaleina o le fa'alauteleina o le pa'u, ua fa'alauiloa mai ai oloa fou maualuga.Le fa'apitonu'u ta'ita'i L/D 40:1 fa'atosina maualuga fa'alelei fa'alelei, L/D 36:1 fa'amasani sikulima extruder, ma oloa fou ma tekinolosi e pei o le fa'asaoina o le malosi o le paipa atoa (fa'apea o le laina gaosiga o fa'amatalaga 250, o le faʻaaogaina o le malosi i le tone o le laina gaosiga PVC atoa o le a faʻaitiitia i le 20% i le 126 kw / ton, ma le faʻaaogaina o le malosi i le tone o le laina PE atoa o le a faʻaititia e 25% i le 240 kw / ton) e mafai ona fesoasoani i tagata faʻatau. faʻaitiitia tau ma faʻateleina le lelei o le a tuʻuina i luga o le maketi le tasi ma le isi, lea e faʻamoemoe e tuʻuina atu ai le lagolago faʻalagolago ma lelei mo le tele o atinaʻe taʻutaʻua.

O le pipii atu i le vaʻaiga faʻapitoa o le "faʻatau oloa palasitika-vasega a le lalolagi", Grace o le a tumau i le faʻavae umi, faʻaauau ona teu faʻafaigaluega i le R & D;ia fa'atauva'a tagata fa'atau, fa'aauau pea ona fo'ia fa'alavelave fa'atau;iloa le fa'afouina o oloa ma le fa'atekonolosi, ma fa'atupu fa'atasi ma tagata fa'atau!


Taimi meli: Feb-22-2022